Joy Nation

Äntligen kan vi stoltsera med en supersnygg hemsida för alla som ska skapa företagsevent!

Lanseringen av Joynation – En plattform för glädjefyllda upplevelser på företagsevent!

Har du någonsin känt dig oroad och ångestladdad i vardagen? Vi på Joynation tror på att livet ska vara fullt av glädje och positivitet. Därför har vi nylanserat vår plattform, www.joynation.se, med syftet att sprida mer glädje i vardagen. Vi vill skapa samhörighet, energi och glädje i denna oroliga värld. För glädje föder glädje! Läs mer om Joy Nations vision här.

Joynation är en plattform för alla som är på jakt efter euforiska upplevelser till sitt stora företagsevent.
Här finner du shower/underhållning och eventplanering, projektledning och eventproduktion för event där energin ska lyfta taket.

Du finner även ett community om du vill se mer glädje i din vardag och träffa människor som tror på samma sak. Du kanske vill vara en del av något större och vem vet, kanske hittar du en vän för livet.

Vi håller även på att utveckla Joy Nation Foundation som ska samla in pengar till att möjligöra stora drömmar för människor som vill göra världen bättre.

Det är viktigt för oss att du som användare har en positiv upplevelse av vår plattform. Därför har vi lagt stor vikt på en användarvänlig design och enkelt navigeringssystem. Vi vill att du ska kunna hitta det du söker på ett smidigt sätt, och lätt kunna ta till dig det som vi har att erbjuda.

Så om du är på jakt efter upplevelser i värdsklass till ditt företagsevent eller bara mer glädje i vardagen, besök vår nya plattform på www.joynation.se. Vi är övertygade om att du kommer att hitta det du söker!

Hipp hipp hurra för Joy Nation och för de tusentals människor vi förväntar oss sprida glädje till!

Med kärlek

/Anna Jois