Joy Nation

Om oss

Möt Anna Jois - Grundaren av
Joy Nation

Anna grundade Joy Nation då hon såg ett behov av att sprida glädje i denna mörka värld som fokuserar på krig, post covid och inflation. Just under covidperioden föddes idén till Joy Nation.

”Glädje föder glädje och Joy Nation ska göra skillnad”

Anna har drivit bolag sedan 2011, stått på scen sedan 12 års ålder och studerat event i ”de där 10 000 timmarna” för att ta reda på vad som krävs för att skapa upplevelser i världsklass. Upplevelser som är publikengagerande, glädjefokuserade och euforiska.

Anna är showartist i grunden och erbjuder Euforishowen för stora företagsevent.
En musikquiz-show med teambuilding-energizers.

Joy Nation fokuserar idag på euforiska upplevelser ,eventplanering, projektledning och eventprocesser för företagsevent. 


Möt Hanna Martinovic -
Assisterande Eventkoordinator

Hanna Martinovic är Joy Nations assisterande eventkoordinator och har övergripande ansvar för Joy Nations eventuppdrag och showuppdrag.

Har du frågor eller vill att Joy Nation ska planera, producera och projektleda ditt stora event så hör av dig.

Möt Dig Själv -
Sverige utvecklar Joy Nation

DU är en viktig del av Joy Nation. DU behövs för att sprida mer glädje i en orolig värld.

Joy Nations idé är att hela Sverige kan vara med att påverka framfarten i företaget för att skapa en så framgångsrik rörelse som möjligt för att faktiskt göra skillnad i världen. Tillsammans tar vi kol på oro och rädsla med glädje och passion.

Hur blir du en del av denna glädjerörelse?

Partners

Bli eventpartner till Joy Nation. Vi söker nu fler av Sveriges bästa eventpartners. Eventbolag, scenteknik, ljus & ljud, ja allt som har med event att göra. Ansök genom att kontakta Joy Nation och läs mer om ansökningsprocessen.