Joy Nation

Euforisk underhållning
till stora företagsevent

Show till personalevent

Medarbetarna ska såklart få den bästa upplevelsen och det skapar vi genom att bygga upp en euforisk show som blir en snackis i teamen. Vi för dem närmare varandra vilket skapar samhörighet och i förlängningen kan du få gladare och effektivare medarbetare.

Teambuilding på ditt företagsevent bör vara huvudfokus. I Euforishowen är medarbetarna kvällens stjärnor och vi bygger tillsammans upp showen på plats. Slutdestination: Eufori!

Show till kundevent

Utan era kunder kan ni inte överleva. Därför vill vi såklart ge dem en riktig premiumupplevelse under ditt event. Där alla blir engagerade och tillsammans lyfter hela eventet till en brakfest.

Kunderna kommer komma ihåg eventet i år framöver och framförallt komma ihåg känslan ni gav dem.

Att ta hand om sina kunder genom att ge dem en upplevelse i världsklass är få förunnat. Energin är i taket, ögonen glittrar och gemenskapen är guld värd. Det får du genom Euforishowen.

Teambuilding på ditt företagsevent bör vara huvudfokus. I Euforishowen är medarbetarna kvällens stjärnor och vi bygger tillsammans upp showen på plats. Slutdestination: Eufori!

Show till säljgala

Du vill att säljarna ska få något utöver en vanlig upplevelse. Tänk dig att de står på stolarna med armarna om varandra, skrålar högt och falskt till riviga dängor som alla kan. Jublandes till spännande annorlunda aktiviteter där de lär känna varandra.

Oavsett om det är konferens, sommarfest, julfest eller jubileum så kan du känna dig trygg med att få den absolut bästa upplevelsen för just er säljgala. Euforishowen är ett givet inslag efter desserten.

Show till kickoff

Låt oss kicka igång er ordentligt med en euforisk show ni kommer minnas länge och som kommer färga den närmsta framtiden för hela bolaget.

Oavsett om det är en igångsättning inför nytt år, efter sommaren, nytt projekt, omorganisation eller nya arbetslag så vill ni ge dem en sprakande upplevelse som får alla glädje-hormoner i hjärnan att dansa.

Euforishowen är kickoffernas givna del för ett lyckat företagsevent.

Teambuildingshow

Syftet med ett framgångsrikt teambuildingevent är att få ihop gruppen och skapa samhörighet och samarbetsförmåga så det kan leva kvar på arbetsplatsen i form av välmående och effektivitet.

Euforishowen bygger på 100 % teambuilding och är 100 % interaktivt vilket skapar gladare team.

Den psykosociala arbetsmiljön är något av det viktigaste för en välfungerande arbetsplats. Ge dem något storslaget de kan leva på länge.

Show på sommarevent

Ring in sommaren med en sprakande, euforisk show under middagseventet så deltagarna får en riktigt energifylld övergång och förväntan inför hösten.

Euforishowen är en upplevelse i världsklass och ändrar deltagarnas sinnesstämning till eufori. Varje gång.

Konceptet är väl beprövat och består av en snabb uppbyggnad av dopaminpåslag som övergår till oxytocin, serotonin och endorfiner som skapar en energi som nästan går att ta på.

Julshow

Euforishowen förvandlas till en sprakande julshow där du själv väljer mängden julkänsla.

Vissa föredrar en renodlad julshow och andra vill endast ha inslag. Vi skräddarsy ett showkoncept för bästa upplevelse till just er julshow med specialicering på fart och fläkt. Annas specialité är att få igång en publik så räkna med sprakande julshow där energin är i taket.

Show till jubileum och invigning

När ni planerar att fira något stort så är det enromt viktigt att ”go out with a bang!”

Här är Eurofirshowen ett perfekt sätt att sätta festlig energi i deltagarna som de kan ta med sig långt efter eventet.

Det skapar en explosion av glädje och energi i rummet där de har svårt att sitta still. Kvalitén på hela eventet höjs tack vare showen.

Energiboost på konferensen

En konferens kan vara lång och få deltagarna att tappa fokus. Det gör att hela syftet med konferensen tappas.

Anna använder konkreta verktyg för att få igång deltagarna. Med lång erfarenhet som konferencier, showartist och certifierad moderator med 25 års scenerfarenhet tar Anna deltagarna under sina vingar och leder dem till en energisk sinnesstämning.

Bokning, planering & genomförande av stora event

Behöver du hjälp med ditt stora event? Joy Nation samarbetar med några av Sveriges bästa partners och sätter ihop de perfekta leverantörerna för ett helhetskoncept så du kan fokusera på ditt.

Joy Nation är specialiserade på stora euforiska event och skräddarsyr till era önskemål.

Omtalad och medverkat i

Boka Euforishowen

Fyll i dina uppgifter här