Joy Nation

Möt Anna Jois.
Grundaren av Joy Nation.

Möt grundaren av Joy Nation och lär känna henne bättre.

25 år på scen i olika former

Började redan som 12-åring.

10 000 timmar

10 000 timmar på event

För att studera hur man uppnår världsklass.

Utformat Euforimetoden

Som lär dig leda människor till eufori.

Artist &
Upplevelseentreprenör

Under en podd-intervju fick Anna frågan om att berätta om hon samlar på något kom svaret snabbt. Musikinstrument och sällskapsspel. Då blev allt självklart att hon är på rätt plats. Det är ju det hon är absolut bäst på. Att dra igång stämningen, glädjen och gemenskapen med verktyg som musik och roliga aktiviteter. Anna har startat flera företag sen 2011 och idag driver hon Sveriges Upplevelsebyrå; Joy Nation för att sprida glädje och samhörighet i en orolig värld.

Hon har blivit en riktig eventnörd tack vare det djupa intresset att få människor ändra sinnesstämning på några sekunder till ren eufori. Efter 25 år på scen och mer än 10 000 timmar spenderat på event är hon expert på att dra igång stämningen rejält. Vad hon än gör.

Annas mål är att alltid utveckla hennes koncept för att uppnå bästa kvalitet och hon ser sig själv som en guide för eventskapare som vill ge sina deltagare en upplevelse långt utöver det vanliga. Så de kan känna sig som stjärnor.

Interaktion och publikengagemang är prio 1 i allt hon gör. Att skapa stämmningen tillsammans.

Och i Sverige vet vi att det ibland kan vara svårt att få igång folk. Men det är inget Anna ser som ett problem. Hon älskar utmaningen.

Oavsett om du bokar hennes show Euforishowen, som konferencier, moderator, föreläsare eller programledare så kan du vara trygg i att publikens ögon glittrar.

Anna vill göra världen till en bättre plats. På Annas sätt. Hon hoppas såklart att du vill göra samma sak. På ditt sätt.

Joina Annas glädjenation!

Anna är även...

Konferencier

Annas sätt att leda människor från scen liknar ingen annan. Om du vill ha en vanlig konferencier så har du kommit fel. Här får du en konferencier som verkligen vet hur man får igång en publik till en riktigt hög sinnesstämning. Med över ett decennium som konferencier får hon med sig publiken med hjälp av Euforimetoden [länk till blogginlägg framöver] hon utvecklat. Kvalitétssäkra ditt stora event med Anna som konferencier.

Certifierad moderator

Anna är alltid noga med att förvarna bokarna innan avtal med att säga att hon inte är en vanlig moderator. Anna ska du endast boka om du vill ha en konferens utöver det vanliga där deltagarna verkligen aktiveras med energi, glädje och rörelse. Då ökar kvalitén på hela konferensen och deltagarna hjärnkapacitet förbättras så de tar in insikter bättre. En proffsig och samtidigt lekfull moderator gör din konferens till årets händelse.

Programledare

Anna Jois började som radioprogramledare redan som 13-åring och har älskat att leda människor med glädje och energi sedan dess. Hennes energi, glädje och karisma går rakt igenom rutan så tittaren vill komma tillbaka och se mer.


Kontakta Annas agent för programledaruppdrag för frågor och bokning: